Kumpulan Kindred Diberikan Lesen Permainan di Belanda
Toto

Kumpulan Kindred Diberikan Lesen Permainan di Belanda

Kumpulan Kindred (dahulunya Unibet Group Plc) telah mengumumkan bahawa ia telah memperoleh lesen permainan untuk Belanda, melengkapkan satu lagi langkah dalam strategi pasaran yang dikawal selia tempatannya.

Lesen Tempatan Baharu untuk Keturunan di Belanda
Beberapa jenama permainan Eropah yang paling berjaya dibawa di bawah sgp pools payung Kindred Group yang berpangkalan di Malta. Syarikat itu telah mengalami beberapa kesukaran di Belanda dengan kebenaran perjudian dalam talian dan kewangannya terjejas untuk Q1 2022. Namun, kini, pihak berkuasa perjudian Belanda – Kansspelautoriteit (KSA) – telah memberikan lesen perjudian kepada Kindred. Henrik Tjärnström, ketua pegawai eksekutif Kumpulan Kindred, berkata demikian dalam satu kenyataan akhbar:

“Belanda ialah pasaran Eropah yang besar dan penting dan yang kami harapkan untuk beroperasi dengan lesen tempatan. Kami telah menyokong skim lesen tempatan sejak sedekad yang lalu, dan sangat gembira kerana lesen kami yang baru dianugerahkan di Belanda akan membolehkan kami memperdalam dan membangunkan penglibatan kami dalam masyarakat Belanda, serta menyumbang secara aktif kepada pasaran perjudian yang adil dan mampan. Sebagai sebahagian daripada cita-cita dan strategi jangka panjang kami, kami tidak sabar-sabar untuk menyediakan pengalaman perjudian yang selamat, terjamin dan menghiburkan untuk pelanggan Belanda.”

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Kindred Henrik Tjärnström
Kebenaran untuk beroperasi di tanah Belanda berkuat kuasa mulai 8 Jun, mendapatkan lesen tempatan ke -20 syarikat itu. Mendapatkan lesen tersebut untuk pasaran dikawal selia tempatan membolehkan strategi pertumbuhan syarikat diteruskan.

Memerlukan Peluang Live Draw Hongkong Masa Yang Tepat
Kumpulan Kindred kukuh dengan “Perjalanan Menuju Sifar”, bermakna cita-citanya adalah untuk “mempunyai hasil sifar peratus daripada perjudian berbahaya,” dengan hanya 3.3% bahagian hasil yang datang daripada pelanggan berisiko tinggi untuk 1Q22, berbanding 3.9% untuk tempoh yang sama pada hk pirze 2021. Program intervensi syarikat juga terbukti sangat berkesan, dengan data dalaman menunjukkan 83.1% “peningkatan disebabkan oleh pencegahan” memetik keputusan 1Q22, berbanding 76.6% pada 1Q2021.

Kenyataan ketua pegawai komersial di Kindred – Anne-Jaap Snijders benar-benar selari dengan tanggapan ini, dengan menyatakan:

“Kami komited sepenuhnya untuk mewujudkan peranan Kindred sebagai pengendali perjudian yang bertanggungjawab, boleh dipercayai dan berharga di pasaran Belanda melalui jenama utama kami Unibet. Tujuan korporat kami untuk mengubah perjudian dengan menjadi sumber hiburan yang dipercayai yang menyumbang secara positif kepada masyarakat terletak di tengah-tengah program Unibet Impact kami yang semata-mata didedikasikan untuk memupuk industri perjudian dalam talian yang lebih selamat dan bertanggungjawab. Kami ingin menyampaikan hiburan kepada masyarakat Belanda dan sangat berminat untuk membawa kegembiraan dan keseronokan sukan kepada semua orang.”

Rakan-rakan CCO Anne-Jaap Snijders
Keputusan kewangan adalah perkara yang sama sekali berbeza. Kindred melaporkan penurunan hasil S1 sebanyak 30% pada bulan April, kebanyakannya disebabkan oleh kehilangan lesen iGaming, memaksa syarikat itu melakukan macau prize penutupan sementara operasi Belanda. Kembali pada November 2021, Kindred menghantar permohonan pelesenannya dan Tjärnström menegaskan bahawa proses pelesenan berjalan “mengikut rancangan” apabila memberikan laporan setahun penuh untuk 2021.

Beberapa bulan kemudian prosedur ini dimuktamadkan dan Kindred boleh mula beroperasi, tetapi tidak jelas bagaimana keputusan Q2 akan dipengaruhi oleh perkara ini. Syarikat itu menganjurkan Hari Pasaran Modal (CMD) pada 14 September di London di mana lebih banyak pengumuman strategik jangka panjang akan dibuat, termasuk rancangan operasi dan pembangunan untuk pasaran Belanda yang baharu tersedia.